Recensies

 

Wat opdrachtgevers vertellen over Chris Halkes en Villa Pit

 

Ik heb Chris leren kennen als iemand die de notulen snel aanlevert en duidelijk verwoordt wat er is besproken. Chris is op een fijne manier aanwezig bij de overleggen.”
Karin Bustraan, professional organizer, coach, trainer en intervisor

 

Logo Systemisch werk(t)“Chris heeft in een serie bijeenkomsten van en tussen Zeeuwse VVT-instellingen de notulen verzorgd. Voor mij als gespreksbegeleider was het vanaf het eerste moment aangenaam met Chris samen te werken. Door zijn flexibiliteit wist Chris zich steeds snel te voegen in de situaties en sfeer die hij aantrof. Waar passend dacht hij mee en stelde hij vragen, met als resultaat (meestal binnen 48 uur) heldere en werkbare weergaven van de bijeenkomsten, zowel qua inhoud als proces. Kortom: een samenwerkingspartner waarop je kunt rekenen.”
Frank Wolff, organisatie-adviseur en eigenaar van systemisch werk(t)

 

vb&t logo“Chris heeft bij vb&t VvE Diensten diverse vve-vergaderingen genotuleerd en zonder dat hij op de hoogte was van de achtergronden, heeft hij vve-vergaderingen nauwkeurig en ‘to the point’ weergegeven zonder verdere poespas. Verder is Chris vriendelijk, behulpzaam en een meedenker om de vergaderingen/notulen tot een positief geheel te maken.”
Anne-Will Haerkens, vve-manager bij vb&t VvE Diensten
Frieda van Ginkel, facilitair manager bij vb&t Groep

 

“Chris, weet wat de klant wil en speelt daar goed op in. En haalt zonder problemen elke deadline!!”
Dick Brandwijk, eigenaar/directeur van Brandwijk Kerstpakketten/Promo.nl

 

“Chris schrijft niet alleen hele goede persberichten, hij weet ook wat er moet gebeuren om die in de media gepubliceerd te krijgen. Chris weet in no time wat er in een persbericht moet staan en vooral wat waardevol en relevant is voor het bedrijf.”
Lincy Plomp, directieassistent van Plospan BV

 

“Chris schrijft uitstekende persberichten en marketingteksten. Hij denkt daarbij op een positieve manier mee over de opdracht en hij werkt oplossingsgericht. Hij heeft verstand van de media en weet zijn netwerk succesvol in te zetten. Bovendien is het gewoon prettig om met Chris samen te werken.”
Corrinne Bootsma, eigenaar van Assist CS

 

“Zeer prettige samenwerking, professioneel en snel!”
Barbara van der Rest, communicatieadviseur/woordvoerder van de Nederlandse Orde van Advocaten

 

“De samenwerking met Chris verliep erg prettig! Hij kwam met goede suggesties en het was zeker te merken dat hij verstand van zaken heeft. Aanrader!”
Sharene van Daatselaar, mede-eigenaar van Bijles In Je Regio

 

“Chris is een nauwkeurige eindredacteur, goed op de hoogte van nieuws en zeer prettig in de omgang. Het was een genoegen hem in mijn team te hebben.”
Tanja Kits, Chef UIT bij De Gelderlander

 

 

“Snel, professioneel, kwaliteit en vriendelijk.”
Birgitta Hermans, eigenaar van Pluk in Vorm

 

 

U bent hier: Start>Over Villa Pit>Recensies