Halkes R & R komt met uitgebreid eindredactiepakket

Halkes R & R heeft per 1 februari 2016 het pakket aan eindredactiediensten fors uitgebreid. Bedrijven, non-profitorganisaties en particulieren kunnen voortaan teksten variërend van brieven en offertes tot rapporten en hele websites door Halkes R & R laten perfectioneren.

De focus blijft daarbij gericht op websites van ondernemingen. Zo is een van de nieuwe onderdelen in het pakket een SEO-stappenplan, waarmee de score van website-teksten bij zoekmachines verhoogd kan worden.

Halkes R & R draagt bij zijn dienstverlening de visie uit dat de teksten waarmee een onderneming of instelling naar buiten treedt, functioneren als een visitekaartje daarvan. Daarnaast maken correcte en goed opgebouwde teksten de boodschap van een organisatie helder en duidelijk en helpen die de organisatie om haar doelstellingen te bereiken.

Tegenover de forse uitbreiding van het eindredactie-aanbod staat een vermindering van de journalistieke werkzaamheden. Zo beëindigt Halkes R & R de activiteiten in de transportportefeuille. Het afgelopen jaar heeft aangetoond dat er bij ondernemingen veel behoefte is aan eindredactie, vooral van hun websites, maar dat de vraag naar journalistiek ingevulde werkzaamheden vrijwel nihil is, verklaart Chris Halkes van Halkes R & R de koerswijziging.